21 december 2012

Bouw nieuwbouwproject ’Mijn WaterMerk’ van start!

Terug

Goed nieuws op de valreep van 2012. In een periode dat de bouw van nieuwe woningen maar moeilijk van de grond komt, start in Cuijk een nieuwbouwproject, dat wèl aanslaat. In de uitbreidingswijk Heeswijkse Kampen realiseert VOF Klein Linden vanaf het vroege voorjaar acht halfvrijstaande en vier vrijstaande woningen. Tien woningen binnen dit project ‘Mijn WaterMerk’ zijn al verkocht. Dat de schop de grond in kan, verklaart Hendriks Coppelmans-ontwikkelaar Anita Pauwels met name door de individuele keuzemogelijkheden en de intensieve persoonlijke begeleiding die geboden wordt. “Samen met de toekomstige bewoner aan de slag. Dat levert hele mooie woningen op.”

Gefaseerde bouw

In woonbuurt ‘Mijn WaterMerk’ worden in meerdere fases in totaal 29 woningen gebouwd. De eerste fase start met twaalf woningen. Twee halfvrijstaande woningen zijn nog beschikbaar. Tot 1 februari 2013 kunnen, in overleg, nog meer woningen meegenomen worden in de eerste bouwfase. Geïnteresseerden kunnen hiervoor contact opnemen met de makelaar. De oplevering van de eerste huizen is naar verwachting voorjaar 2014.

Zelf woning samenstellen

De woningen in dit plan zijn tot stand gekomen via een bijzondere werkwijze:‘Wonen-naar-Wens’. Belangstellenden konden hun woonwensen aangegeven, waarna zes basiswoningen zijn ontworpen in ‘Amsterdamse school’-stijl: drie halfvrijstaande en drie vrijstaande. De basiswoningen kunnen met behulp van wensmodules volledig op maat gemaakt worden. Er is zelfs vrije keuze in welke woning op welk bouwkavel wordt gebouwd. Met de digitale WoonWensplanner® kunnen geïnteresseerden op internet zelf hun eigen woning samenstellen. Artist impressies, plattegrondtekeningen, inhoudsmaten en het prijskaartje veranderen automatisch mee zodat steeds inzichtelijk is wat een keuze voor gevolgen heeft. “Cruciaal is de ondersteuning van de kopersbegeleider”, aldus Anita Pauwels. “Hij zorgt voor een optimale vertaling van ieders woonwensen, ook de hele individuele. Zo werden al hele bijzondere badkameropstellingen bedacht, zijn op verzoek kamers-en-suite getekend, een voordeur verplaatst zodat een extra grote keuken mogelijk werd en zijn zelfs elementen van verschillende woningtypes gecombineerd.”

Dichtbij water en natuur

‘Mijn WaterMerk’ ligt op een prachtige locatie dichtbij de Kraaijenbergse plas en de Maas in deelgebied ‘Wonen in ’t Groen’. De kavels zijn ruim en divers van afmeting. Ze variëren van bijna 340 tot meer dan 1000 m2. De nog beschikbare halfvrijstaande woningen beginnen bij een v.o.n.-prijs vanaf € 244.725,-. De vrijstaande woningen zijn beschikbaar vanaf € 363.868,- v.o.n. Inruil van de bestaande woning is mogelijk.

Voor meer informatie: Makelaardij Twan Poels: (0485) 319220.

‘Mijn WaterMerk’ is een project van VOF Klein Linden (een samenwerkingsverband van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling uit Uden en Hendriks Projectontwikkeling uit Oss).

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling