18 december 2015

Bouw de Gaarden na jaarwisseling van start

Terug

Hendriks Coppelmans staat in de startblokken om na de kerstvakantie te beginnen met de bouw van de kersengaard, een huurwoningenproject rondom het Retraitehuis in Uden ontwikkeld en in opdracht van Area. Deelgebied de Kersengaard is onderdeel van de nieuwe woonwijk de Gaarden en bestaat uit 18 eengezinswoningen en 24 appartementen.

In startblokken

De herfstkleuren in het gebied hebben inmiddels plaatsgemaakt voor onze blauwe en rode huisstijlkleuren. De bouwketen hebben een plekje gekregen en ook de kraan voor het zware werk staat al klaar. Het bouwteam van projectleider Walter Schuurman en uitvoerder Joop Linders gaat op 4 januari beginnen met de echte bouwwerkzaamheden. Naar verwachting worden de woningen en appartementen eind 2016 opgeleverd.

Bewoners enthousiast over co-creatie

In de afgelopen weken hebben de verhuurgesprekken plaatsgevonden.  Er is nog 1 appartement beschikbaar. Het wordt momenteel te huur aangeboden via de website van Area in het woningaanbodmodel. Voor de eengezinswoningen is het laatste gesprek ingepland. Daarna zijn deze woningen naar verwachting allemaal verhuurd.
Toekomstige bewoners zijn heel enthousiast over de plannen en kijken uit naar de co-creatiebijeenkomsten die we volgend jaar voor hen organiseren. Hendriks Coppelmans verzorgt dit traject voor Area. Het is de bedoeling dat de Gaarden een buurt wordt, waar bewoners zelf actief een bijdrage leveren. Zo geven bewoners samen vorm aan het motto van de nieuwe buurt: bewust leven.

Wilt u de bouw volgen?

Wandel of fiets dan eens langs de bouwplaats aan de Volkelseweg om een kijkje te nemen. U mag het bouwterrein beslist niet betreden, maar door het hek kunt u het prima zien. Ook online kunt u de vorderingen volgen. Via de projectwebsite degaarden-uden.nl, Facebook en de digitale nieuwsbrief houden we u op de hoogte.

Lees meer over dit project op deze website,

Bouw de Kersengaard start 4 januari 2016

Bouw de Kersengaard start 4 januari 2016

Bouw de Kersengaard start 4 januari 2016

Bouw de Kersengaard start 4 januari 2016

24 appartementen

24 appartementen

18 eengezinswoningen

18 eengezinswoningen

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling