15 november 2015

Grote belangstelling voor gelijkvloers wonen in Mariënhof Geerpark

Terug

In de duurzame wijk Geerpark, dichtbij het centrum van Vlijmen, ontwikkelt Hendriks Coppelmans ‘Mariënhof’: een hofje met zes gelijkvloerse koopwoningen op ruime kavels. De informatieavond die op 12 november plaatsvond, trok met ruim 65 geïnteresseerden enorme belangstelling. Kopersbegeleider Ron Cornelissen van Hendriks Coppelmans, architect Mathieu Bulkens en Staete makelaars gaven een toelichting op het plan. De reacties uit de zaal waren zeer positief. “Wat een mooie woningen”, “de plek is geweldig!”, fijn alles op de begane grond”. Ook enkele aanwezige buren reageerden enthousiast. Met name de architectuur en de ruime planopzet aan een groen hofje sprak hen aan.

Woning naar wens

De woningen liggen in deelgebied Morgen I achter het monumentale pand Mommersteeg op een rustige plek dichtbij de waterslinger. Het centrum van Vlijmen is vlakbij. Met kavels van 324 m2 en 606 m2 is er lekker veel ruimte. Er zijn twee woningtypes: vier twee-onder-een-kapwoningen en twee vrijstaande woningen. Wonen en slapen kan allemaal op de begane grond. Ook de badkamer is beneden. Boven is een vrij indeelbare ruimte die je naar eigen inzicht vorm kunt geven, bijvoorbeeld als hobbyruimte of als extra slaapkamer voor opgroeiende kinderen of kleinkinderen. De woningen zijn in basis heerlijk ruim, maar ze zijn ook nog uit te breiden, bijvoorbeeld met een fraai vormgegeven tuinkamer of tweede slaapkamer op de begane grond. Ook is het mogelijk om de woning extra energiezuinig te maken. Zo ontstaat een woning naar wens.

Voor 30 november inschrijven

Begin december gaan de woningen in verkoop (v.o.n.-prijs vanaf € 265.000,-). Interesse? Schrijf je dan voor 30 november 2015 12.00 uur in bij Staete Makelaars en maak je kavelvoorkeur bekend. Vanaf 1 december gaan de woningen in verkoop. Voor meer informatie bekijk het woningaanbod op deze website of ga naar www.geerpark.nl.

Excellent gebied

Geerpark aan de rand van het dorp Vlijmen en met Den Bosch om de hoek krijgt steeds meer vorm. Er is een natuurlijk wandelpad ‘Het Laarzenpad’ aangelegd, delen van de waterslinger zijn in gebruik en in het centrale park is afgelopen voorjaar een boomgaard met fruitbomen geplant. De eerste bewoners genieten al van hun energiezuinige woningen en de opbrengt van de zonnepanelen. Zonne-energie en hightech-oplossingen staan in Geerpark garant voor duurzame en betaalbare energie, ook op de lange termijn. In totaal komen er maximaal 800 energiezuinige woningen. 
In Geerpark ontwikkelde en realiseerde Hendriks Coppelmans eerder al tien koopwoningen en 19 nul-op-de-meterhuurwoningen voor Woonveste.

Meer weten over Geerpark? Kijk www.geerpark.nl.

Gelijkvloers wonen Marienhof Geerpark

Gelijkvloers wonen Marienhof Geerpark

Vogelvlucht Mariënhof Geerpark

Vogelvlucht Mariënhof Geerpark

impressie gelijkvloerse woning Mariënhof type twee-onder-een-kap

impressie gelijkvloerse woning Mariënhof type twee-onder-een-kap

impressie gelijkvloerse woning Mariënhof type vrijstaand

impressie gelijkvloerse woning Mariënhof type vrijstaand

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling