15 juli 2022

Area verlengt samenwerking voor dynamisch onderhoud

Terug

Vorige week hebben we met Area onze langlopende samenwerking in het dynamisch onderhoud vastgelegd in een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. De komende periode gaat ons Serviceteam Uden dus door met het up-to-date houden van bestaande huurwoningen in de regio Uden-Veghel. Al vele jaren zijn wij voor Area een vaste partner voor dynamisch onderhoud. De komende periode gaan we samen met Area en andere ketenpartners ons huidige werkproces verder optimaliseren. Daarbij schenken we uiteraard ook veel aandacht aan bewonerscommunicatie, want met name het sociale en communicatieve aspect is o zo belangrijk als je bij mensen thuis over de vloer komt.

Het Serviceteam Uden bestaat uit een team van vaklieden, die gespecialiseerd zijn in onderhouds- en reparatieklussen bij de huurders thuis. Maar ook mutatieonderhoud, keuken- en badkamervervangingen en kleinere projectmatige werken zoals dakvervangingen zijn bij hen in goede handen. Vanuit de vestiging aan de Oude Udenseweg in Uden kan het team snel reageren op alle onderhoudsaanvragen van Area. Ook ’s avonds en in het weekend. Het Serviceteam staat 24/7 klaar.

Naast Uden heeft Hendriks Coppelmans ook Serviceteams in Drunen en Schijndel. Deze werken al vele jaren met dezelfde formule heel succesvol voor woningcorporaties Woonveste en Woonmeij.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling