26 augustus 2013

Ard en Thao hijsen vlag bij project ‘Mijn WaterMerk’

Terug

Bij nieuwbouwproject ’Mijn WaterMerk’ in Cuijk werd op vrijdag 23 augustus het bereiken van het hoogste punt gevierd. Aan de straten Dijkskruin, Magnolia en Zilveresdoorn nabij de Kraaijenbergse plas realiseert Hendriks Coppelmans Bouwgroep in de eerste fase dertien woningen. Aan kopers Ard en Thao Logtens de eer om de vlag in top te hijsen. Voor alle toekomstige bewoners was er een gepersonaliseerde fles bubbels om deze feestelijke mijlpaal ook thuis nog eens goed te vieren.

Wijk in Amsterdamse School-stijl

In de eerste fase worden in Mijn WaterMerk acht halfvrijstaande en vijf vrijstaande woningen gebouwd. Elf woningen zijn al verkocht. Ook de verkoop van de tweede fase is van start gegaan. De mogelijkheid voor bewoners om heel veel zelf te bepalen en de intensieve persoonlijke begeleiding daarbij, maakt de wijk een geliefde plek om te wonen. Dat Wonen-naar-Wens hele mooie woningen oplevert wordt, nu de bouw in snel tempo vordert, goed zichtbaar. Er is veel variatie en de Amsterdamse-school-architectuur (een bouwstijl uit de jaren dertig) geeft veel sfeer aan de woonbuurt. In totaal worden op de locatie nabij de Kraaijenbergse plas 29 Wonen-naar-Wenswoningen gerealiseerd. De oplevering van de eerste huizen is naar verwachting eind 2013.

Verkoopgarantie bestaande woning

De nog beschikbare halfvrijstaande woningen beginnen bij een v.o.n.-prijs vanaf € 244.725,-. De vrijstaande woningen vanaf € 363.868,- v.o.n. Vormt de verkoop van de huidige woning een belemmering dan biedt VOF Klein Linden de “garantieregeling verkoop eigen woning”. Voor meer informatie: Makelaardij Twan Poels: (0485) 319220. Met behulp van de digitale WoonWensplanner® op de site kun je zelf je woning samenstellen. In een persoonlijke gesprek met de kopersbegeleider wordt de woning vervolgens helemaal op maat ‘geboetseerd’.

‘Mijn WaterMerk’ is een project van VOF Klein Linden (een samenwerkingsverband van Hendriks Coppelmans Ontwikkeling uit Uden en Hendriks Projectontwikkeling uit Oss).

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling