15 november 2018

Appartementengebouw De Hoef opgeleverd!

Terug

Het appartementengebouw aan de Hoef in Rosmalen, tussen het NS-station en zorgcentrum de Annenborch, is opgeleverd. Op woensdag 14 november overhandigden we de sleutels aan de nieuwe eigenaar: wooncorporatie Woonveste uit Drunen. Nog diezelfde middag gaven zij de sleutels door aan huurder Chapeau Woonkringen Rosmalen. Na lang wachten – de bouw startte vorig jaar november, maar de voorbereidingen al enkele jaren eerder – ontvingen zij die met veel enthousiasme.

Woongroep De Hoef

Het gebouw is bestemd voor jonge volwassenen met autisme. Zij gaan hier via Chapeau Woonkringen Rosmalen met begeleiding te wonen. De woonbegeleiding wordt uitgevoerd door de Rosmalense zorgverlener Buro3o. De nieuwe bewoners ontvangen hun lang verwachte sleutel nog deze week.

Duurzaam gebouw

Het gebouw bestaat uit 26 appartementen, verdeeld over drie bouwlagen. Elke verdieping heeft een gemeenschappelijke leefruimte met een gezamenlijke keuken. KDV Architectuur uit Eindhoven ontwierp het complex. Het gebouw is NOM-ready gebouwd. Het heeft een duurzaam verwarmingssysteem en geen gasaansluiting. Daarnaast is het gebouw goed geïsoleerd om de warmtevraag te beperken.

Meer weten over het gebouw? Bekijk dan hier het referentieproject.

Rosmalen_De_Hoef_sleuteloverdracht_14november2018-1

Rosmalen_De_Hoef_sleuteloverdracht_14november2018-6

Rosmalen_De_Hoef_sleuteloverdracht_14november2018-11

Rosmalen_De_Hoef_sleuteloverdracht_14november2018-13

Rosmalen_De_Hoef_sleuteloverdracht_14november2018-15

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling