20 december 2019

38 nul-op-de-meterwoningen Tot Morgen Geerpark in mei in verkoop

Terug

De duurzame wijk Geerpark Vlijmen groeit verder. Nu alle 126 nul-op-de-meterwoningen in deelgebied Goede Morgen bijna verkocht zijn, gaat in het voorjaar weer een nieuw plandeel in verkoop: Tot Morgen. In de eerste fase van dit deelgebied komen 38 nul-op-de-meterwoningen. Een mooie mix van woningtypes: hoek- en tussenwoningen, beneden- en bovenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en patio’s. De woningen van Tot Morgen fase 1 liggen op een toplocatie direct aan of dichtbij het grote wijkpark. De woningen worden net als die in Goede Morgen ontwikkeld door Geerpark BV (een samenwerkingsverband van Janssen de Jong projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans Ontwikkeling). Hendriks Coppelmans gaat de woningen bouwen.

Genieten van de natuur vanaf je eigen veranda

De woningen in Tot Morgen krijgen een mooie landelijke architectuur met een knusse maar moderne sfeer. Dit wordt versterkt door het gebruik van bruingrijze steensoorten en stijlvolle zwarte en friswitte houten elementen. Een groot aantal woningen in Tot Morgen heeft een veranda aan de voorzijde, waardoor je nog meer kunt genieten van de natuur om je heen.

Nul-op-de-meter en gasloos

Zoals alle woningen in Geerpark, zijn ook de woningen in Tot Morgen gasloos en nul-op-de-meter. Je woont er duurzaam met een hele lage energierekening. Helemaal klaar voor de toekomst!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Geerpark heeft zich ontwikkeld tot een gewilde, duurzame wijk. Zorg dus dat je er in mei 2020 snel bij bent. Wil je op de hoogte blijven van dit project en een uitnodiging ontvangen als de verkoop van start gaat? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief op de projectwebsite totmorgengeerpark.nl. Hier kun je vanaf nu ook alle informatie over dit nieuwe plangebied vinden.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling