24 september 2021

14 woningen Kloosterveldt Veghels Buiten in verkoop

Terug

Aan de rand van Veghels Buiten ten zuiden van de Erpseweg komt de nieuwe woonbuurt Kloosterveldt. Een door water en velden omzoomd woongebied dat stedenbouwkundig is opgezet als een klooster. Ook de architectuur met veel authentieke details sluit daar bij aan. Hendriks Coppelmans realiseert in Kloosterveldt 73 woningen en appartementen, zowel koop als huur. 10 twee-onder-een- kapwoningen en 4 levensloopwoningen gaan op zaterdag 25 september in verkoop.

De opzet van Kloosterveldt is bijzonder. Het doet denken aan een klooster. Met bebouwing in een carrévorm. Daaromheen een aaneenschakeling van verschillende woningtypes in de sfeer van een Begijnhof. Naar de buitenrand van het gebied is meer openheid met woningen op ruimere kavels. De twee-onder-een-kapwoningen zijn door een ’kloostermuur’ aan elkaar verbonden, een bijzonder architectonisch element met gewelfde onderdoorgangen die toegang geven tot de oprit, garage en woning. Daarachter verscholen, grenzend aan Landhoed Stiphorst, liggen de vier levensloopwoningen met slaap- en badkamer op de begane grond. Centraal in het gebied ligt een grote groene zone (de kloostertuin) met ruimte voor spelen, ontmoeting en parkeren. Rondom liggen velden, houtwallen en water. In Kloosterveldt woon je echt buiten. Het is kleinschalig en er heerst rust en geborgenheid.

Start verkoop 25 september

Op zaterdag 25 september tijdens de start verkoop kunnen belangstellenden van 12.00-14.00 uur terecht bij Dragt Makelaars (Poort van Veghel 4931a) voor het ophalen van een brochure, prijslijst en andere verkoopinformatie. De makelaars zijn aanwezig voor toelichting en vragen. Inschrijven voor een woning kan tot en met 4 oktober. Op de website kloosterveldt.nl kunnen geïnteresseerden de woningen bekijken en het voorkeursformulier invullen.

Verkoopinformatie

Voor meer verkoopinformatie: Dragt Makelaars (0413-363850/ info@dragtmakelaars.nl) of Meierijstad Makelaardij (073- 5442100 / info@demakelaarvanhier.nl).

Tweekapper Kloosterveldt Veghels Buiten

Levensloopwoning Kloosterveldt Veghels Buiten

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling