6 juni 2016

Geslaagde Dag van de Bouw

Terug

Afgelopen zaterdag 4 juni was de bouwplaats van nieuwbouwproject ‘De Gaarden’ in Uden open voor publiek tijdens de landelijke ‘Dag van de Bouw’. De Gaarden, een project van Area en ontwikkeld en uitgevoerd door Hendriks Coppelmans, wordt gerealiseerd in onze ‘achtertuin’ aan de Volkelseweg en is in de volksmond beter bekend als nieuwbouwplan Retraitehuis.  De appartementen en woningen zijn volop in aanbouw. De bezoekers konden zelf ook een kijkje nemen in een van de appartementen en woningen. Op deze dag waren leuke doe-activiteiten georganiseerd, zoals timmeren en metselen. Op deze zonnige dag hebben wij rond de 300 bezoekers mogen ontvangen! Een geslaagde Dag van de Bouw dus.

Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland en wordt jaarlijks gehouden op verschillende bouwlocaties door het hele land. Meer weten? Kijk dan op www.dagvandebouw.nl.

Foto’s Dag van de Bouw

Tijdens de Dag van de Bouw zijn er ook foto’s gemaakt. Benieuwd naar de foto’s ? Bekijk ze dan op www.hendrikscoppelmans.nl/fotowall.

Hendriks Coppelmans is onderdeel van Hendriks Bouw en Ontwikkeling